GRANDSUSHI DE 10 MALDEN

GRANDSUSHI DE 10 MALDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen
18 nov 2019 om 13:06 Prijs- kwaliteit verhouding goed!
8 nov 2019 om 20:13 ‘S ochtends besteld voor ‘s avonds en ze waren precies op tijd. Sushi was lekker. We hebben heerlijk gegeten.
29 okt 2019 om 23:28 Wij hebben een prima ervaring gehad! We werden goed geholpen en erg vriendelijke medewerkers! Daar boven op was de sushi ook nog eens lekker
27 okt 2019 om 21:12 25 minuten te laat bezorgd, 2 de poging sushi hier. Vandaag wederom weer 1 rol vergeten. Eten scoort net aan een voldoende. Veel graadjes in de zalm. Wij bestellen hier niet meer!
26 okt 2019 om 21:15 Heerlijke sushi en bezorgd binnen de aangegeven tijd. Beetje jammer dat het minimale bezorg bedrag erg hoog ligt.
13 okt 2019 om 21:42 Hij was bijna een uur te laat, de bakjes met soja saus waren open en lekte door de tas heen, de sushi was slap en viel uit elkaar en ze hebben me mij 1 garnaal gegeven inplaats van kip!
13 okt 2019 om 20:19 Helaas was de rijst doorgekookt net pap geen smaak De shusi was zeer slecht gerold !! In het doosje lag losse rijst en de rest van de inhoud door elkaar het leek wel een bouwpakket Miste aleen de handleiding Rare nasmaak ik bestel hier niet meer !
3 okt 2019 om 19:21 Helaas ruim 2 u moeten wachten. Slecht gerolde sushi. Was eerste en laatste keer
2 okt 2019 om 9:02 Goed gemaakt, super lekker! Geen dikke laag rijst, wat nog bij sommige andere sushi wil voorkomen. Wij gaan zeker vaker bestellen
14 sep 2019 om 21:39 De sushi was super lekker, goeie kwaliteit en een snelle bezorging. Ga hier zeker vaker bestellen
14 sep 2019 om 7:57 Super lekker en was er al eerder dan verwacht.
7 sep 2019 om 18:27 Heerlijk!